Lav dit eget websted til under 150 kr.

Et lille søndags projekt - der også blev sendt live på Facebook

Skrevet af  Cliff Hulsten den januar 09, 2022

Projekt: Lav din egen hjemmeside for 150 kr det første år

Indhold:

  • 1 stk domæne
  • 1 stk hosting
  • 4 sider i en menu
  • Lidt indhold på siderene

Jeg ville lige hygge mig en søndag morgen, og derfor satte jeg mig for at lavet et websted, med eget domæne, også kaldet en hjemmeside, det jeg kalder en visitokort hjemmeside. Den slags websted som mange byggefirmaer(tømmer, murer, smede og m.m.) har. Jeg ville max bruge 2 timer på at lave webstedet og det skulle optages på video(så kunne jeg lige øve mine undervisnings skills). 

Det forberedelses jeg lavede var at finde et fiktiv firmanavn, der brugte jeg bland andet, navngeneratoren: prøv Navnegeneratoren her og jeg fandt frem til at firmaet skulle hedde Bygge Damen.

Jeg sendte hele optagelsen af videoen live på facebook, den ligger dog ikke på facebook mere, da jeg gerne vil have at man ser den i bedste kvalitet her.

Du kan besøge det færdige websted på https:byggedamen.dk indtil den 9. januar 2023, og vil du gerne se hvordan backend ser ud, eller ligefrem prøve det, så kontakt mig, så opretter jeg et login til dig ;)

Bygge Damen logoKontaktside Forside

 

 

Jeg brugte en værktøj i videon til at lave logo med, Hatchful(link til det her), og det er måske et af de steder hvor man kan bruge længer tid, fordi ens logo vil være noget som rigtig mange ser og det er der man virklig kan Brande sit navn.

 


Mvh Cliff Hulsten

Se vidoen her:

Øvrige link:

Det thema som jeg installer, kan du selv købe her(jeg får procenter), eller du kan kontakte mig for at få en kode.

 

Forsiden: