Online kurser

Den nye ide: Hulsten Academy

Skrevet af  Cliff Hulsten den december 24, 2021

Jeg har længe lavet Online Kursus Portaler for andre(både privatpersoner men også firmaer), hvor det handler om at få mest ud af de fordele der er ved et online kursus.

Deltag når og hvor du kan
Når en deltager først er tilmeld, så bestemmer deltageren selv hvor og hvornår kurset tages. Det kan være i toget på vej til den anden ende af landet, eller om aften når børene er lagt i seng. Det kan også være et hold medarbejder der arbejder på skiftehold, og derfor aldrig vil få tid til at tage på et fysisk kursus sammen.

Reducere udgifter
Et online kursus kan bruges igen og igen, og derfor spare udgifter som traditionelt er forbundet med et fysisk kursus: Transport udgifter, forplejning, kørselspenge for ikke at snakke om at et online kursus har ikke begrænsninger på antal deltager.

Nem opdatering af indhold
Hvis man først har lavet et online kursus, så er det nemt at opdaterer indholdet hvis der kommer ny viden som skal være med i kurset.

Let vidensdeling
Det er nemt at dele vigtig viden, et online kursus kan udover tekst både indehold/undervisningsmateriale som video, billeder, lydfiler, og kommunikation mellem deltager og deltager. Men også kommunikation mellem underviser og deltager. Et kursus kan også tilpasses specifik mobiltelefoner eller en tablet ,

Husten Academy

5 forskellige online kursus portaler

Det er ikke alle der er klar over at der er mange muligheder, for at blive klogere ved at tage online kurser. og der finde faktisk mange steder på nettet, hvor man kan købe eller gratis få adgang til viden inden for alle områder. Jeg vil herunder linke til forskellige online kursus portaler, både nogle rigtig store portaler men og mindre. Man kan dele dem op i platforme hvor firmaer tilbyder enkelpersoner at dele deres viden, ved at sælge dem eller tilbyde dem gratis, derved kan man finde mange forskellige emner. Eller portaler som er ejet af et firma eller enkelperson som som deler/underviser i specifikke emner.

Udemy

Udemy

Udemy er en af de største internationale online kursusplatforme, hvor mange(+14.000) forskellige online underviser har deres kurser til salg. Du køber kun adgang til det du vælger at køb og have adgang til.  Der er over 25.000 kurser, og nogle af dem er også gratis. Typisk har hver underviser et gratis kursus, så man har mulighed for at "møde læren" inden at man betaler. Nogle underviser har bare 1-2 kurser andre har over 100 kurser man kan købe.

Besøg Udemy

Skillshare

SkillShare

Skillshare er ligeledes en stor international online læringsplatform, hvor der er mange forskelige underviser der underviser i forskellige emner, men modsat andre platforme med forskellige underviser så køber du adgang til Skillshare på abbonnment form, det vil sige at du betaler et fast månedlig beløb(86 kr.).

Besøg Skillshare

Catherina Boserup /Marketing Akademiet

Catherina Boserup Marketing Akademiet

En af de platforme som jeg har været med til at udvikle og stadig arbejder på. Bag kurser på Marketing Akademiet er Catherina Boserup som underviser i Marketing, både på de sociale medier, som Facebook og Instagram men også via e-mail. Hendes målgruppe er selvstændige kvinder, så hvis du er det, så synes jeg helsikkert at du bør gå ind og tjekke hendes kurser ud, og der kommer løbene nye til.

Besøg Marketing Akademiet

‎Historie Agenten‎

Historie Agenten

Historie Agenten er en platform jeg har været med til at udvikle for en kunde.  Anne Zenon står bag HistorieAgenten som underviser i at blive sin egen PR-agent, Anne deler ud af sin erfaring som kommunikationsrådgiver, forlagsejer og eget forfatterskab, samtidig med at hun tjener penge på dette.

Besøg Historie Agenten

Hulsten.Academy

Er min egen platform hvor jeg leger, test, underviser og selv bliver klogere. Du er velkommen til at besøge siden/portalen, men den skal ikke ses som et færdig eller næsten færdig produkt -Det bliver den nok aldrig. Jeg er heldigvis meget nysgerrig og vil lære nyt hver dag. Elementer som jeg tester af i onlineundervisning lige nu, er ting som Gameification og online test/spørgeskemaer, fordi ligesom fysisk undervisning kan varieres på forskellige måder -Så har onlineundervisning også værktøj/metoder der gør det mulig at interagerer med undervisnings materialet. Både alene og sammen med andre, en af fordelene ved online undervisning er at kursisten har mulighed for at tage undervisningen sår det passer bedst og ligeledes hvor det passer en selv bedst, men muligheden for at tage et online kursus sammen med andre er der stadig. Jeg ser det som en kæmpe udvidelses af "det at blive klogere", og vi har med internettet næsten fået uendelige muligheder for at finde og dele mere viden end vi nogen sinde har haft før. 

Besøg Hulsten.Academy